CONCEPT SHOPCONCEPT SHOP

  by admin

  Inspektrer finner drlige forhold i California-innvandrings fengsel

  canada goose victoria parka Homeland Security inspektrer som gjorde et uanmeldt besk til en privat, for profittinnvandrings fengsel i California i mai fant store brudd p fderale interneringsstandarder, inkludert celler med noose som dangling fra luftventiler, fanger mistet tennene fra mangel p tannpleie og en funksjonshemmet innsatte igjen alene i rullestol i ni dager. canada goose victoria parka

  canada goose trillium De inferniske forholdene er beskrevet i en rapport utstedt tirsdag av Institutt for Homeland Securitys kontor for inspektrgeneral, som reviderte anlegget, overvket av Immigration and Customs Enforcement (ICE), i Adelanto, California. Den har en kapasitet p 1.940 fanger og drives av GEO Group, som eier og driver 71 fderale fengsler og interneringssentre med en samlet total p 75 500 senger, iflge nettsiden sin. canada goose trillium

  canada goose jakker dame GEO nektet kommentere og henviste henvendelser til Canada ICE. canada goose jakker dame

  ICE-tjenestemenn sa at de har bestilt en full inspeksjon og gjennomgang canada-goose-jakker av Adelanto-anlegget som begynner denne mneden. ICE sa at det ogs ville ske innspill og bistand fra helsepersonellene, selv om tjenestemenn utfordret funn i rapporten relatert til plasseringen av fanger i segregeringsceller og mangel p sprkfortolkere.

  canada goose ‘Sikkerhet, rettigheter og helse tilfangne ??i ICEs omsorg er av strste betydning, og Adelanto, som alle ICE-interneringsfasilitetene, er underlagt strenge, regelmessige inspeksjoner,’ sa ICE-talskvinne Lori Haley i en uttalelse. ‘ICE tar alvorlig [Inspektr generalets] funn, og har avtalt gjennomfre en fullstendig og umiddelbar gjennomgang av senteret for sikre overholdelse av interneringsstandarder og fremskynde ndvendige korrigerende tiltak. ‘ canada goose

  canada goose victoria Rapporten beskriver en rekke psttte tilfeller av substandard omsorg og forsmmelse av fengslere som ‘for tidlig og uhensiktsmessig’ lste fanger i segregeringsceller uten riktig gjennomgang, fant rapporten at handlinger som utgjorde ‘en betydelig trussel’ mot fangeres rettigheter og deres mentale og fysiske helse. canada goose victoria

  Revisorene fant brutale brudd p helse- og sikkerhetsstandarder, canada goose outlet inkludert fanger som mtte vente p uker eller mneder for se en lege, sier rapporten. Grunnleggende dental canada goose outlet i New York Care var ikke-eksisterende, det notater. Med kun to tannleger p personalet var tjenestene p anlegget s drlige at inspektrene ikke kunne finne rekorder av fanger som mottok rengjringer eller fyllinger de siste fire rene.

  canada goose jakke herre En tannlege fortalte inspektrer at det ikke var tid for rengjring eller fyllinger, og at det var opp til innsatte ta vare p egen munnhygiene til tross for mangel p forsyninger. ‘Tannlegen avviste ndvendigheten av fyllinger hvis pasientene forplikter seg til pusse og flosse,’ sa rapporten. ‘Floss er bare tilgjengelig gjennom fange kommissrkontoer, men tannlegen foresltte fanger kunne bruke streng fra sokkene til floss hvis de var dedikert til tannhygiene.’ canada goose jakke herre

  canada goose jakke dame DHS-inspektrer gjennomgikk alle foresprsler om tannfyllinger siden 2014 og fant at selv om fengselets to tannleger identifiserte hulrom og plasserte fanger p venteliste for fyllinger, mottok ingen fanger dem. ‘En fanget vi intervjuet, rapporterte at flere tenner skulle falle ut mens de venter mer enn 2 r for hulrom som skal fylles, ‘sa rapporten. canada goose jakke dame

  Under president Trump har tffere innvandringshndhevelse og en kning i ICE-arrestert dyttet fangstpopulasjonen til sitt hyeste niv i r, med i gjennomsnitt 42.105 innsatte i varetekt hver dag i regjeringens nvrende regnskapsr, opp fra 38 106 i fjor, iflge de siste regjeringstallene.

  canada goose salg P mandag rapporterte Washington Post om kritiske funn i en separat DHS inspektr generell rapport som oppgav feil i Trump Canada Goose UPS nettstedet administrasjon ‘s’ nullspill politikk skille migrant barn offisielle Canada Goose utlp fra foreldrene deres ved grensen. Ved to av de andre interne rapportene forventes det bli utgitt i de kommende ukene som vil se p disse feilene, iflge administrerende tjenestemenn med kunnskap om Canada av rapportene. canada goose salg

  canada goose jakke [Trumps familieadskillelsespolitikk var feil fra starten, interne vaktholdsfunn] canada goose jakke

  canada goose dame Trump s crackdown har Canada Goose utsalgssteder Woodbury og legger fornyet oppmerksomhet p ubetingede forhold i noen, inkludert en kt risiko for selvmord blant innsatte som holdes i lange perioder venter p domstolsavgjrelser eller deportasjon. canada goose dame

  canada goose jakker herre I mars 2017 dde en 32 r gammel fanget ved Adelanto etter at han hadde hengt seg, og anlegget registrerte forsk av tre andre innsatte i mnedene som fulgte. Mellom desember 2016 og oktober 2017 identifiserte inspektrene minst syv selvmordsforsk i fengselet, plassert i utkanten av Victorville, Calif. canada goose jakker herre

  Til tross for dette, DHS inspektrer ankom i mai mai for finne nooses fashioned fra vridd sengety hengende fra canada goose outlet kokemuksia air vents i 15 av 20 celler de beskte.

  ‘Iflge vakt eskortere oss, er nooseene et daglig utgave 80 av og svrt utbredt,’ revisorer skrev. ‘Da vi spurte to kontraktsvakter som overvkte boligenhetene, hvorfor de ikke fjernet laken, ekko de det ikke var en hy prioritet.’

  canada goose herre Fangslede fortalte inspektrer at innsatte var fletting og hengende sengety av ulike grunner, for eksempel skape personvernbarrierer eller midlertidige klrlinjer i cellene. Men en arrestant sitert i rapporten sa at fanger forskte henge seg. Jeg har sett noen f selvmordsmter ved hjelp av flettet ark ved ventilasjonene, og s vaktene vakt p dem og kaller dem’ selvmordssvikt ‘nr de er tilbake fra medisinsk ‘, sa innsatsen. canada goose herre

  canada goose norge En av de verste psttte bruddene som ble observert av inspektrene, involverte en fanget i en rullestol som hadde bedt om bli plassert i en celle alene, men ble i stedet lst i en disiplinrcelle i ni dager, sier rapporten. canada goose norge

  canada goose outlet ‘Basert p vr filanmeldelse, i de 9 dagene, forlot fanget aldri rullestolen til sove i en seng eller brste tennene hans,’ lyder rapporten. ‘Under vrt besk s vi at sengety og toalettsaker fortsatt var i posen fra hans ankomst. Vi s ogs p at medisinsk personale bare s i sin celle og stemplet sitt medisinske besksark i stedet for evaluere fanget, som kreves av ICE standarder. ‘ canada goose outlet.

  admin
  About admin