CONCEPT SHOPCONCEPT SHOP

  by admin

  Fransk regionreform endrer seg ikke i nrheten

  canada goose billig (Gjenta for flere abonnenter) canada goose billig

  canada goose outlet more helpful hints https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge norge 11. juni (Reuters) (Flgende uttalelse ble utgitt av ratingbyret) canada goose outlet norge

  canada goose jakke oslo Den franske regjeringen forslag om redusere antall franske regionale regjeringer til 14 fra 22 ikke endrer boston sikt utfordringer som vender mot regionene, som reflekterer begrensninger p bde inntekt og utgifter fleksibilitet, sier Fitch Ratings. P lengre sikt kan forslaget fre til besparelser og strre likviditet for frre, strre regioner som vil resultere. canada goose jakke oslo

  canada goose i norge Sammenslingsforslaget er en del av planene om spare rundt 10 milliarder euro over de neste tre rene ved eliminere overlapp mellom lokale og regionale myndigheter (LRG). Det ville sttte mlet om gi Canada en strre rolle i konomisk utvikling, innovasjon og trening ved overfre noen ansvarsomrder ned fra avdelingene eller staten. canada goose i norge

  canada goose dunjakke Imidlertid har utviklingen i retning av ke regionens ansvar ikke vrt s langt i samsvar med en kning i budsjettinntektene. Endringene kommer p en tid av kt finansielt press p grunn av nasjonal satsing p finanspolitisk konsolidering. Statlige overfringer til alle LRG vil bli kuttet med EUR 1,5 milliarder per r i 2014 og 2015. LRGer er plagt bidra til ytterligere utgiftsbesparelser verdt 50 milliarder euro planlagt av staten etter 2017. canada goose dunjakke

  canada goose jakke De 22 franske regionene str allerede overfor budsjetter etterfulgt av skattereform, svak vekst og stadig stive forbruksforpliktelser de siste rene. De har nesten ingen skattemulighet (det er bare en direkte regional skatt), mens automatiske kninger i lnn for ansatte og forpliktelser i tidligere r i Calgary-omrder som hyhastighetsbane har gjort det vanskelig inneholder drifts- og kapitalutgifter. Vi regner med at regionene samlet nvrende saldo kan forringes i 2014 2015. canada goose jakke

  canada goose norge Et annet viktig tiltak for overvke er at landets lov om territoriale reformer (eller lov III) skal debatteres i parlamentet senere i sommer, som vil oppdatere regionens budsjettramme. Det kan lette inntektsbegrensningene ved erstatte statstilskudd med skatteinntekter som kt andel av merverdiavgift (CVAE) eller andre skatteinntekter til regionene, eller ved redusere Canada den planlagte kjpe kutt. Uten tilleggsinntekter vil aksjene akselerere. Imidlertid er gjeldsnivet for regioner fortsatt relativt lavt, med et sunt tilbakebetalingsforhold p rundt fire r ved utgangen av 2013. Sterkere utjevningsmekanismer har gitt noe sttte til de svakere regionene, mens samfinansierte prosjekter med sentral-Canada uk regjeringen kan bidra til finansiere capex. De franske regionene br fortsette dra nytte av styrken i subnasjonals institusjonelle rammeverk, blant annet sterk styring av staten. canada goose norge

  canada goose norge forhandler I lpet av Canada kan det reduseres antall regioner som er positive for hjelpe de resterende strre regionene til oppn stordriftsfordeler og bedre forhandlingsmakt med leverandrer. Strre regioner med strre lneprogrammer som er mer sammenlignbare med Tyskland Laender eller Spania selvstyrte lokalsamfunn kan ogs vre bedre rustet til ta et bredere spekter av finansieringskilder, for eksempel via handelspapir- og obligasjonsmarkeder og bank likviditetslinjer, og nyte bedre tilgang til europeisk utvikling midler. canada goose norge forhandler

  canada goose norge nettbutikk ekte De potensielle fordelene med sammensmeltning er fremhevet av det faktum at Franche Comte og Burgund hadde bedt om tillatelse til fusjonere frivillig, fr regjeringens forslag. Likevel kan full integrasjon mellom to eller flere regioner og tilhrende kostnadsbesparelser vre politisk vanskelig, mens positive strukturelle effekter vil ta tid s lenge de fleste av regionens driftsutgifter er uelastiske canada goose norge nettbutikk ekte.

  admin
  About admin