CONCEPT SHOPCONCEPT SHOP

  by admin

  Trump nominerer to fremtredende GOP kvinner

  canada goose victoria parka President valgte Donald Trump Canada onsdag utvalgte republikanske kvinner for kabinett niv posisjoner, legger mangfold til en indre sirkel som allerede var under brann, for vre komponert mest av White Canada Goose outlet lagre quebec menn. canada goose victoria parka

  I et potensielt kontroversielt valg, har Trump Canada Goose Outlet-lokalitet til hensikt nominere milliardrfilantropet Betsy DeVos for utdanningssekretr, og vende seg til en konservativ aktivist som kraftig har presset p privatskolekupongprogrammer. Hennes nominasjon forventes mte sterk opposisjon fra offentlige skoleforesatte, som motsetter seg hennes innsats for trekke skattebetalers dollar fra Canada til private og religise skoler.

  canada goose salg [Trump plukker milliardren Betsy DeVos, skolekupongkandidat, som utdannelsessekretr] canada goose salg

  canada goose jakker herre ‘Betsy DeVos er en strlende og lidenskapelig utdannelsesforesprker,’ sa Trump i en uttalelse. ambassadr til FN-sporet med South Carolina Gov. Nikki Haley, en stigende republikansk stjerne og datter av indiske innvandrere som nesten ikke har utenrikspolitisk erfaring. canada goose jakker herre

  canada goose dame Gov. Her er det du trenger vite om den stigende republikanske stjernen. (Jenny Starrs / The Washington Post) canada goose dame

  canada goose jakker dame Haley s nominasjon markerte Trumps frste kvinnelige avtale til et kabinettniv innlegg etter hans frste valg, slik som advokat generaldirektr Jeff Sessions og innkommende nasjonale sikkerhetsrdgiver Michael Flynn, hadde vrt eldre hvite menn. canada goose jakker dame

  canada goose herre Selv om Trump ble valgt med sterk sttte fra hvite arbeiderklrere, kjente folk som var kjent med presidentens utvalgsvalg at han nsket kunngjre begge kvinners avtaler fr Thanksgiving for vise at hans kabinett vil vre mangfoldig. Beslutningen om nominere DeVos, som mtte Trump sist helg, ble laget i de siste 48 timene, sa folket. De la til at DeVos nytte godt av sterk sttte i den konservative bevegelsen og blant konservative politiske givere. canada goose herre

  canada goose outlet Men DeVos trakk straks motstand fra National Education Association, nasjonens strste lrerforening. ‘Ved nominere Betsy DeVos, har Trump-administrasjonen demonstrert akkurat hvordan det er det som fungerer best for studenter, foreldre, lrere og lokalsamfunn, sier NEAs president Lily Eskelsen Garca i en uttalelse. ‘Hun har konsekvent presset en bedriftsagenda for privatisere, de professionalize og cookie cutter lsninger til offentlig utdanning.’ ‘ canada goose outlet

  DeVos tweeted at hun er ‘beret med jobbe med presidenten valgt for hans visjon om gjre amerikansk utdanning stor igjen. Status quo i ed er ikke akseptabelt.’

  DeVos hvis ektemann, Dick DeVos Jr., er en arving til Amway Direct Sales fortune, en Michigan maktmegler og stor donor til konservative rsaker og kandidater rundt om i landet. Hennes bror er Erik Prince, grunnlegger av Blackwater, en av de mest lnnsomme private sikkerhetskontraktrene i Irak-krigen.

  canada goose jakke DeVos og hennes familie stttet Sen. Marco Rubio (R Fla.) I GOP presidentens premierier, og hun var aldri en england entusiastisk tilhenger av Trump. Jeg har fortsatt reservasjoner om ham som person, fortalte hun The Washington Post i juli ved den republikanske nasjonale konvensjonen, som hun deltok som en Michigan-delegat. canada goose jakke

  [Velkommen til Washingtons nye normale: One Trump drama etter hverandre]

  Her er folkene som Trump har valgt for sin Cabinet View Graphic

  Her er folkene som Trump har valgt for sin kabinett

  canada goose victoria Hun har vrt nrmere vicepresident Mike Pence, som som guvernr i Indiana presset til utvide statens sertifikatprogram til nasjonens strste. Hun har ogs nre bnd til mange republikanere i Washington, og hennes nominasjon ble mtt av entusiasme av GOP-ledere p Capitol Hill. Sen. Lamar Alexander (R Tenn.), Leder av senatutdanningsutvalget og hyppig kritiker av hva han s p som Obama-administrasjonens fderale overrekke p utdanning, kalte henne ‘et utmerket valg.’ canada goose victoria

  canada goose norge Men andre sa at hennes nominasjonskanal hadde en hensikt med Trump-administrasjonen for demontere nasjonens offentlige skoler ved drenere dem av studenter og ressurser. canada goose norge

  canada goose ‘Betsy DeVos er alt Donald Trump sa er galt i Amerika: En svrt velstende arvinger som bruker pengene sine til spille systemet og skape en spesialinteresseragenda som er motsatt av flertallet av velgerne, sier Randi Weingarten, president for den amerikanske fderasjonen av lrere. canada goose

  Rev. Barry W. Lynn administrerende direktr for amerikanerne United for separasjon av kirke og stat, en organisasjon som lenge har reist bekymringer om skaffe skattepenger til religise skoler, kalte hennes nominasjon ‘en fornrmelse mot offentlig utdanning.’

  Haley, ogs en tidligere Trump-kritiker, anses generelt som en ordinr republikansk, med synspunkter p militre og nasjonale sikkerhetssprsml som faller innenfor GOPs hawkish mainstream.

  canada goose jakke herre ‘Guvernr Haley har bevist at det er mulig bringe folk sammen, uavhengig av bakgrunnen for flytte kritiske retningslinjer for forbedre sin tilstand og vrt land,’ sa Trump i en uttalelse. Giuliani. canada goose jakke herre

  canada goose jakke dame Haleys utvalg, ogs sett p som en innsats for n ut til republikanernes etablering, som ble opprrt av Trumps overraskelsessesong, kom blant indikasjoner p at han senket overgangsplanleggingen til tilbringe Thanksgiving med familien. Presidenten valgte fly tirsdag kveld til Mar a Lago, hans private klubb i Palm Beach, hvor han vil tilbringe ferien og helgen. canada goose jakke dame

  Trump aides nektet gi detaljer om sin tidsplan i lpet av de neste dagene, og sa i en konferansesamtale at Trumps check my site https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge familie foretrekker holde ferien privat. Hjelperne sa at Trump planla kunngjre en annen kabinettniv nominert senere onsdag, men ville ikke utdype seg.

  canada goose trillium En mulighet er en annen Canada Tosp-rival, Ben Carson, som kunne bli navngitt oss sekretr for legitim og urbane utvikling. Carson tweeted onsdag at ‘en kunngjring er kommende om min rolle i bidra til gjre Amerika bra igjen,’ ‘selv om han nektet vre mer spesifikk. Trump hadde tweeted tirsdag at han’ serist vurderer ‘Carson for HUD posten canada goose trillium.

  admin
  About admin